Referenssit

Tässä joitakin esimerkkejä hoitamistamme kohteista. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme verta, hikeä ja kyyneleitä säästämättä. Tämä kuvastaa toimintakulttuuriamme, joka näkyy pitkäaikaisina sopimuksina ja tyytyväisinä asiakkaina.

Tiiliruukinkatu 7

Asunto Oy Tampereen Tiiliruukinkatu 7 oli yhtiömme ensimmäinen
huoltokohde 1992 ja on edelleen hoidossamme.

Commercen talo

Asunto Oy Commerce Hämeenkadun ja Aleksis Kiven kadun
kulmassa on yksi Keskustorin yli 100-vuotiaista arvokiinteistöistä.

Eteläranta 10

Arvokiinteistö Helsingin Etelärannassa, jossa on huollolla korkea laatuvaatimustaso.

Luminary

Luminary on Tampereen korkein asuintalo, jossa on 21-kerrosta. Rakennuksen korkeus ja sen nykyaikanen tekniikka vaativat huoltoliikkeeltä laaja-alaista osaamista. Kiinteistöpalvelu Siikin toimisto sijaitsee 18. kerroksessa.

Hjortin talo

As Oy City-Häme Hämeenkadun ja Hämeenpuiston kulmassa. Vanha toimistomme sijaitsi kiinteistössä vuodesta 1998 vuoteen 2018.

Lapinniemen Kehräämö

Rakennus on saneerattu 90-luvulla teollisuuskiinteistöstä asuinrakennukseksi. Kiinteistössä toimii myös Hotelli Loisto ja Lapinniemen Kylpylä. Olemme hoitaneet kohdetta viitisentoista vuotta.

Pirkkahalli

Tampereen Messu- ja Urheilukeskusta on rakennettu vaiheittain monella eri vuosikymmenellä. Kiinteistössä on paljon erikoisosaamista vaativaa monen eri ikäkauden tekniikkaa.

Tavastia

Kampin Hämäläisten talo, jonka suurin ja pitkäaikaisin vuokralainen on legendaarinen Tavastia-klubi. Keikoilla käy viikoittain tuhansia kävijöitä, mikä asettaa kovat vaatimukset tilojen ylläpidolle.

Palanderin talo

Kiinteistö Oy Tampereen Keskustori 7 on myös yksi Keskustorin yli 100-vuotiaista helmistä.

Teiskontornit

Asunto Oy Teiskontornit oli ensimmäisiä huoltokohteitamme Kalevasta. Olemme huolehtineet yhtiöstä jo kaksi vuosikymmentä.

Pertinkulma

Asunto Oy Pertinkulma on Pyynikin arvoalueella sijaitseva asuinrakennus, joka on ollut hoidossamme vuodesta 1993 alkaen ja on edelleen uskollinen asiakkaamme.

Helsingin Jäähalli

Legendaarinen HIFK:n kotiluola Nordenskiöldinkadulla.

Tampereen Teatteri

Teatterikulttuurin kehto Keskustorilla Tammerkosken rannalla.

Napparin talo

Hämeenkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa sijaitseva arvotalo, jossa on vaatimustaso korkealla. Nappari on ollut asiakkaamme jo lähes 20-vuotta.

Klingendahl

Kokonaisen korttelin kokoinen rakennus on myös saneerattu 80-luvulla teollisuuskiinteistöstä asuin-, liike- ja toimistorakennukseksi. Olemme hoitaneet kohdetta yli vuosikymmenen.

Komediateatteri

Legendaarinen Komediateatteri on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme.

Eiran sairaala

Eiran sairaala on yksi monimuotoisimpia huoltokohteitamme. Paitsi, että sairaala toimii yli satavuotiaassa, rakennustaiteellisesti arvokkaassa jugendlinnassa, tuottavat sairaalainfraan liittyvät erityistoiminnot tiukkoja vaatimuksia kiinteistönhuollolle.

Sumeliuksen talo

Kiinteistö Oy Keskustori 1 sijaitsee Keskustorin ja Hämeenkadun kulmassa. Arvokas kiinteistö on myös sijaintinsa puolesta erittäin haastava huoltokohde.

Teboil

Teboilin kylmäasemien huolto on ollut vuosia sydämmen asiamme.

Mutta ei enää!

Stark

Starkin myymälöistä on osa avoinna 24/7 ja tämä asettaa omat haasteet kiinteistöjen hoitoon.